Om den första tiden

Just nu sover lillan så sött och Andreas har precis farit iväg på sin träning. Vi börjar så smått få in rutin på vardagen här hemma, tycker jag. Även om en nyföding inte har så mycket dygnsrytm att tala om. Vi får för det mesta bra med sömn om nätterna i alla fall, så det är toppen! Speciellt nu när Andreas har börjat jobba igen på allvar, är ju skönt om han slipper gå dödstrött på jobbet.

Lilly var ganska skrikig om nätterna första tiden och vi misstänkte att hon hade ont i magen. Pratade med BVC-sköterskan då hon var här på hembesök förra onsdagen och då tipsade hon om Semper magdroppar, sedan vi började ge Lilly dropparna har skriken fantastiskt nog upphört. Gör ju så ont i mammahjärtat när lillgumman ska måsta skrika sig högröd i ansiktet.

Vårt lilla paket visar sig mer och mer mänsklig för var dag. Det är så häftigt att följa hennes utveckling. Nu kan hon vara vaken långa stunder och bara titta sig storögt omkring. Och hon ler alltoftare, även om det än så länge fortfarande är omedvetet förstås.

Janna skriver:

Vad skönt att det verkade bli bättre i magen på henne av dropparna! :) Lilltjejen!!

2009-09-07 | 21:19:55
URL: http://bookoholic.blogg.se/
Sussi skriver:

Det är ju så härligt att se hur mycket de utvecklas så fort =)

2009-09-07 | 21:40:03
URL: http://sussey.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: