Babysitter

De senaste dagarna har hjärtat gjort kväll redan vid 21-22. Vilka framsteg! Hoppas, hoppas att det håller i sig och går åt rätt håll nu. Mysigt att Andreas och jag får lite tid för varandra på kvällskvisten också :) Har liksom inte hänt någonsin i princip sedan vår kvällspigga bebis kom till jorden.

Lilly har aldrig varit särskilt förtjust i att ligga i vagnen, förutsatt att man inte har sövt henne innan för då kan hon sova som en gris där. Igår provade jag att ha upp ryggstödet i vagnen så hon fick sitta upp och det gick faktiskt hur bra som helst! Satt där så nöjt och tittade på mig hela tiden :) Känner dock att hon fortfarande är lite liten för att sitta upprätt längre stunder, kanske kan bulla upp någon kudde eller så bakom henne så hon halvligger lite mer.

Vi har förövrigt äntligen hittat något som kan roa tjejen lite längre stunder så att mamma och pappa, hör och häpna, faktiskt får äta tillsammans i lugn och ro! I helgen fick hon nämligen en babysitter som gungar, vibrerar och spelar musik av sin farmorsmor. Dyra hi tech-prylar är visst det enda som duger åt lilla damen ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: